Foarte multe cladiri si spatii de birouri sunt amplasate in imobile cu foarte multe etaje sau in anumite imobile la etajele superioare ale respectivelor cladiri

Dincolo de curatenia si de igienizarea spatiilor interioare ale birourilor, curatenia este necesara inclusiv in exterior pentru acele cladiri si spatii de birouri realizate din otel si sticla.

Firma noastra se adreseaza clientilor care au nevoie de astfel de servicii de curatenie pentru locurile greu accesibile si aflate la inaltime mare, oferind servicii de alpinism utilitar. Avem o echipa de profesionisti in domeniul alpinismului utilitar, o echipa cu o vasta experienta si pregatire pentru a furniza servicii de curatenie in astfel de locuri greu accesibile pentru firmele de curatenie clasice.

In cadrul serviciilor de alpinism utilitar pentru efectuarea curateniei la inaltime mare se regasesc prestari de servicii precum spalarea fatadelor, curatarea teraselor, curatarea acoperisurilor, instalarea unor bannere publicitare la inaltime sau remedierea anumitor defectiuni la ferestrele spatiilor de birouri.

Toate aceste servicii sunt prestate de o echipa profesionista si care detine certificarile necesare in acest domeniu de activitate. Cu un singur contract de prestari servicii, orice client poate beneficia de toate serviciile de care are nevoie – de la curatenie birouri, la spalare mocheta si pana la servicii de alpinism utilitar pentru curatenia exteriorului cladirii respective. Nu ezita sa apelezi la serviciile noastre. Asiguram contracte transparente si personalizate pentru nevoile fiecarui client.

Raspundem cu promptitudine solicitarilor venite din partea clientilor si cautam intotdeauna sa aducem rezultatele celor mai ridicate standarde in domeniul curateniei.