Oferim tuturor clientilor care au nevoie de servicii pentru curatenie birouri prestari de servicii complete si adecvate pentru spatiile de birouri. Indiferent daca vorbim despre astfel de spatii situate in cladiri de birouri sau daca discutam despre birouri amenajate intr-un apartament sau in alte spatii, serviciile de curatenie profesionala oferite sunt potrivite pentru ca orice astfel de spatiu sa fie curatat si igienizat corespunzator.

Programul de curatenie poate fi adaptat conform cu solicitarile clientului. In acest sens personalul nostru poate efectua curatenia in timpul programului sau in afara programului de lucru, pentru ca angajatii sa nu fie deranjati sau distrasi de la activitatea pe care o desfasoara. Tot personalul firmei noastre este instruit pentru a presta servicii la standarde ridicate de calitate si este atent selectionat atunci cand este angajat in firma noastra.

Echipamentele de care dispune personalul de curatenie este performant si modern, adecvat pentru a raspunde cerintelor secolului in care traim. In acelasi timp toate produsele de curatenie sunt din categoria produselor profesionale. Aceste aspecte ne permit sa respectam indicatorii de performanta pe care ni propunem intotdeauna pentru a atinge cel mai ridicat standard de calitate al serviciilor. Monitorizam intotdeauna indicatorii de performanta masurabili pentru a ne asigura ca fiecare spatiu de birou va beneficia de curatenia dorita de client.

Fiecare procedura de curatenie birouri cauta sa respecte cateva principii obiective, clar definite si distincte. Nu in ultimul rand merita amintit faptul ca personalul firmei noastre respecta in cazul fiecarui contract clauze de confidentialitate referitoare la informatiile cu care vine in contact. Atunci cand un client alege sa apeleze la serviciile firmei noastre, acesta va beneficia de transparenta totala, flexibilitate, profesionalism, management performant si personal calificat.

Servicii oferite

Curatenie pentru intretinere – prestam servicii pentru curatenie de intretinere a birourilor. Aceste servicii sunt prestate fie in baza unui contract sau in baza unui abonament. Personalul firmei noastre poate efectua proceduri de curatenie zilnice, saptamanale sau ocazionale.

Curatenie generala – realizam curatenia generala periodica. Pentru aceste prestari de servicii putem fi solicitati de catre clienti pentru realizarea curateniei in birouri aglomerate si acolo unde exista locuri greu accesibile.

Spalare mocheta – Oferim servicii pe baza de contract sau la cererea clientului pentru spalarea mochetei. Asiguram indeplinirea celor mai bune rezultate prin metodele moderne si eficiente de spalare cu spuma uscata sau prin procedeul injectie-extractie.

Curatenie dupa constructor – in situatia in care au fost realizate lucrari de constructie sau de renovare in spatiile de birouri, personalul firmei noastre asigura servicii de curatenie dupa constructor. Experienta personalului nostru si solutiile folosite ajuta la recapatarea curateniei imaculate intr-un spatiu recent construit sau reamenajat.

Managementul facilitatilor – serviciile pe care le oferim sunt completate de cele aditionale contractelor de curatenie, si anume achizitia de produse de curatenie, retusuri, relocari sau lucrari pentru intretinere ori reparatii.

Aprovizionarea cu produse de igiena – Firma noastra livreaza produse profesionale de calitate superioara pentru igiena si curatenie. Aceste produse sunt menite a asigura cel mai ridicat standard de curatenie in fiecare birou ca parte a curateniei profesionale.