Mocheta este foarte apreciata prin faptul ca ofera confort si este foarte aspectuoasa din punct de vedere estetic. Insa pentru a te bucura de toate proprietatile si beneficiile mochetei, este nevoie ca aceasta sa fie mereu intretinuta si curatata. Firma noastra ofera servicii profesionale pentru spalare mocheta. In spatiile de birouri unde mocheta este folosita zilnic si este supusa uzurii permanente, serviciile de spalare si curatare mocheta sunt indispensabile.

In acelasi timp asiguram servicii pentru curatarea si spalarea canapelelor sau a scaunelor din material textil. Toate aceste procedee specifice de curatenie sunt efectuate cu echipamente performante de ultima generatie si care ne permit sa asiguram un standard ridicat de calitate pentru orice spatiu unde realizam curatenia. Prin prisma echipamentelor moderne si a produselor profesionale folosite pentru curatarea si spalarea mochetei, reusim sa oferim promptitudine si rapiditate cu spalarea mochetei.

In functie de timpul de lucru, procesul de spalare mocheta se realizeaza in afara orelor de program sau in weekend, aceasta varianta din urma permitand uscarea uniforma si completa a mochetei curatate. Toate operatiunile sunt efectuate de o echipa performanta si cu o experienta foarte mare in astfel de servicii. Solutiile folosite pentru spalarea mochetei sunt de calitate premium si asigura rezultate vizibile imediat. Chiar si pentru mochetele folosite de multi ani de zile, aceste solutii sunt eficiente.

Firma noastra are o experienta in spalare si curatare a peste 100000 de metri patrati de mocheta. Oferim in acelasi timp o proba de lucru gratuita. In vederea obtinerii celor mai bune rezultate, spalarea si curatarea mochetei presupune urmarea mai multor etape si metode individuale. Vorbim aici despre spalare mocheta cu spuma, curatarea prin metoda injectie-extractie sau curatarea suprafetei cu padul textil. Indiferent de metoda aleasa, la baza fiecarei metode vorbim despre procedeul de aspirare profunda a mochetei pe intreaga suprafata ca procedura premergatoare spalarii propriu-zise a spatiului.

Spalarea mochetei cu spuma mai este numita si spalare uscata, fiind metoda extrem de eficienta pentru curatarea in profunzime a tuturor tipurilor de mocheta si spatii de mari dimensiuni. Eficienta acestei metode este data de puterea solutiei folosite si de ridicarea prafului la suprafata. In acest context mocheta se va usca imediat si permite posibilitatea de reluare a traficului in doar cateva ore.

Procedura de spalare mocheta cu pad textil este o metoda de curatare profesionala a acestor suprafete care imbina excelent puterea detergentilor profesionali si eficienta mecanica pentru indepartarea reziduurilor de murdarie. Rezultatele maxime sunt obtinute impreuna cu alte metode si se poate realiza inclusiv eliminarea sau estomparea petelor de cafea din mocheta.

Metoda de curatare prin injectie-extractie este o metoda unica datorita faptului ca este foarte eficienta in a curata zonele cu murdarie persistenta sau care sunt foarte patate. Este o metoda pentru curatarea in profunzime a mochetei datorita folosirii abundentei apei si detergentului profesional. In doar 8 sau 10 ore mocheta se va usca dupa aspirarea profunda a mochetei atat inainte de spalare, cat si dupa aceasta etapa.

La toate aceste servicii se adauga si cele de spalare si curatare scaune textile sau canapele.