In cazul spatiilor de birouri sau a spatiilor cu alte destinatii care au pardoseli, curatarea si spalarea acestora este foarte importanta pentru mentinerea curateniei si a igienei. Punem la dispozitie o echipa de profesionisti specializata in spalare pardoseli si in protejarea suprafetelor dure. Indiferent de tipul de suprafata a pardoselii, personalul firmei noastre este pregatit pentru a interveni in curatarea si spalarea acesteia.

Asiguram curatare si spalare pardoseli de marmura, travertin, granit sau linoleum. In acelasi timp asiguram si intretinerea sau protejarea acestor suprafete. Avand in vedere faptul ca multe dintre aceste materiale sunt foarte sensibile si fragile, curatarea si spalarea lor de catre o echipa de profesionisti reprezinta cea mai buna alegere pentru rezultate pe termen lung si pentru a nu afecta aceste suprafete.

In privinta procedurilor de intretinere si protejare a acestor suprafete, asiguram servicii precum cristalizare marmura, impermeabilizare granit, ceruire si lustruire, decapare si spalare mecanizata sau reconditionarea pardoselilor nobile

Toate aceste proceduri si metode folosesc echipamente si aparturi moderne, iar personalul firmei noastre dispune de o experienta indelungata in oricare din aceste metode.

Spalarea pardoselilor din granit implica metoda mecanizata pentru spalarea granitului si a altor suprafete dure similar. Aceasta procedura poate fi folosita eficient atata pentru suprafetele aflate la interior, cat si pentru cele aflate la exterior. Aceasta procedura garanteaza inclusiv eliminarea petelor de vopsea, a chitului de rosturi, a depunerilor de calcar, uleiuri sau alte tipuri de murdarie.

Spalarea profesionala a pardoselilor de marmura implica o atentie deosebita pentru folosirea acelor solutii chimice care sa nu puna in pericol acest tip de suprafata. In acelasi timp, spalarea pardoselilor din marmura implica folosirea cu mare atentie si cu expertiza a echipamentelor care sunt utilizate in timpul proceselor de spalare pardoseli din marmura. Oferim inclusiv servicii de consultanta pentru spalarea si intretinerea marmurei.

Spalarea linoleumului prin proceduri mecanizate implica folosirea anumitor substante specifice numite solutii decapante puternice

In acelasi timp este nevoie de o atentie deosebita in momentul actiunii. Din acest motiv personalul firmei noastre poate fi cea mai buna alegere atunci cand ai nevoie de spalarea unor astfel de suprafete de linoleum.

Impermeabilizarea granitului este un proces foarte important pentru acele pardoseli unde piatra naturala intra in contact prelungit cu apa sau cu alte substante. Impermeabilizarea se face la nivelul profund al porilor pentru protectia impotriva crapaturilor si a murdariei granitului. Marmura la randul sau este un material natural foarte poros si care are nevoie de netezire perfecta a suprafetei pentru a capata un aspect lucios si nobil, asa cum isi doreste orice proprietar care are pardoseala din marmura. Serviciile de cristalizare marmura sunt servicii profesionale realizate de personal calificat si care foloseste echipamente profesionale pentru a efectua procedee mecanice si chimice.

Nu in ultimul rand putem aminti serviciile de ceruire si lustruire a pardoselilor pentru redarea stralucirii dorite la nivelul pardoselilor. Aceasta procedura implica inclusiv protejarea materialelor folosite pentru pardoseli, iar fiecare curatare se va face extrem de usor. Ceruirea pardoselilor ofera o viata indelungata a acestor suprafete si o intretinere mult mai facila.